Zbuloni industrinë detar

Kush jemi ne?

Eurisles, media e specializuar në industrinë detare.

Eurisles është një media e specializuar në fushën detare, do të gjeni shumë artikuj që kanë të bëjnë me këtë sektor në përgjithësi, artikujt flasin për pronarët e anijeve si dhe për punëtorët e sektorit, ose thjesht njerëz kureshtarë që dëshirojnë të dinë më shumë për këtë industri që peshon shumë në PBB-në e Francës.

mediat tona

Zbuloni temat që trajtojmë Eurisles

Actualités

Ne deshifrojmë çdo ditë lajmet e sektorit: portet në grevë, prototipet e reja, ndryshimet në standarde etj.

ECONOMIE

Sektori detar është jashtëzakonisht fitimprurës, do të gjeni gjithçka që duhet të dini për të kuptuar rëndësinë e tij, si dhe funksionimin e tij.

analiza

Adhurues i varkave, ne ju ndihmojmë të shihni më qartë, të zbuloni analizat tona më të mira të pikave më të mira për lundrim.

Artikujt tanë të paraqitur

Vikingët: midis mitit dhe realitetit

Kush janë vikingët? Vikingët janë burra nga veriu (tani Norvegjia, Suedia, Danimarka dhe Islanda) që shënuan historinë evropiane nga 8 deri në 10…

Ju dëshironi të kontaktoni ekipin eEurisles ?